• Nieuws - News

 • New Location for the retreats of Velusia van Horssen

  Moving to Amsterdam.
  Beginning with the:
  The exchange....a weekend of Essential flow and integrative Guidance
  September 17 and 18- 2016

  Address:
  The Cristofori concert hall
  Prinsengracht 583-V
  1016 HT Amsterdam

   

 • Divine Love  -  September 17 - 18 - Amsterdam

  Emptying ourselves, standing here without claims,
  without holding, we are at once giving everything
  and preparing ourselves in the one way that we know..
   
  There is the purity of ‘an awakening of the heart’ where a fine dialogue can occur.  When the 'point' at the empty centre draws us so near that there is no separation.  Divine Love has several doorways, all opening to experiencing ourselves with this awakened heart.  

  In open heart
  Velusia

 • Cursus Leven vanuit Essentie, Nijmegen                                                                                                                                       

  Leven vanuit Essentie is de basis van een pad van innerlijke ontwikkeling. We brengen deze kennis via een cursus rond zes Essenties, die van grote waarde zijn in ons dagelijks leven. Met elke Essentie zijn we twee dagen bezig.
  Zondag 4 september starten we de tweede helft van deze cursus, die doorloopt tot april 2017.
  We komen een  zondag in de maand bij elkaar. We beginnen met de Rode Essentie. Oktober is een geschikt moment om in te stappen.

  Programma deel 2 van cursus: Leven vanuit Essentie 

  Rode Essentie: Kracht, Moed en Vitaliteit, 4 september en 2 oktober

  Zwarte Essentie: Vrede en Macht, 6 november en 11 december

  Groene Essentie: Mededogen en liefdevolle Vriendelijkheid, 8 januari en 2 februari 2017

  Gele Essentie: Vreugde en Nieuwsgierigheid, 5 maart en 2 april 2017

  De cursus is voor iedereen die zich wil ontwikkelen en innerlijk wil verdiepen.  Voor iedereen die een voller en rijker leven wil. Voor diegenen die al kennis hebben gemaakt met deze Essenties kan het erg verrijkend zijn om steeds weer opnieuw contact te maken met deze Essenties, zodat je het meer en meer belichaamt en het een steeds grotere rol kan spelen in een rijker en voller leven.

  Om zo'n hernieuwde verrijkende kennismaking mogelijk te maken hebben we een speciaal aanbod voor diegenen die binnen Diamond Logos al kennis hebben gemaakt met een bepaalde Essentie. Zij betalen slechts de helft van de teachersfee. 

  Het is ook mogelijk een bepaalde Essentie (opnieuw) mee te maken. Elke Essentie staat twee dagen centraal. De kosten voor deze twee dagen zijn normaal 200 euro. Voor deelnemers die een bepaalde Essentie opnieuw doen (twee dagen) zijn de kosten 120 euro.

  Deel 2 van de cursus start 4 september 2016 in Cordium, De Ruyterstraat 65 in Nijmegen

  De cursus wordt gegeven door Hassan Elkadi (06- 30568683) en Ko Bakker (06-30254344). Aanmelding via info@diamondlogos.nl. 

  Je bent van harte uitgenodigd je Essentie in al zijn rijkdom (opnieuw) te ervaren.

   

 • Diamond Body

  In deze cursus krijg je een introductie in je wijsheidgeest. Dit aspect van ons bewustzijn noemen we ook wel Diamond Body of het Diamantbewustzijn. Het is het voertuig van objectief bewustzijn en de Essentie van Innerlijke Leiding. Het brengt precisie, objectiviteit, direct weten, openbaring en articulatie.

  Wanneer we ons afstemmen op dit Diamantbewustzijn raakt elk deel van ons bestaan doordrongen van levendigheid, alertheid, elegantie, schittering, stralende helderheid en gratie. Ons hele leven raakt gevuld met intelligentie, leiding en essentiele rijkdom, dat zijn weerga niet kent.

  Het is de bron van de Diamond Logos leringen en het kompas dat ons leidt in het ontdekken en leven van onze kwaliteiten en onze essentiele Zelf. 

  Zonder dit Diamantbewustzijn ontvouwt ons leven zich binnen de nauwe banden van ons ego, blijven we onbewust gevangen in patronen en dromen van ons ego. Leiden we een leven van verwarring, slaap en diepe Zielsarmoede.

  Met dit Diamantbewustzijn worden we met zekerheid en gratie geleid naar een Essentieel leven van voortdurende ontdekking van ons menselijk potenieel. Ons denken wordt kraakhelder, gefocussed en puur. Ons zenuwstelsel raakt wakker en energiek. Ons lichaam wordt koel en fris. Met deze Innerlijke Gids krijgt ons leven een nieuw perspectief, een nieuwe kijk.

  Zes maanden lang gaan we schatgraven, en het kroonjuweel van dit werk exploreren.

  Deze kwaliteit van ons wezen is buitengewoon kostbaar. Ik hoop dat je het komende half jaar het beste van jezelf wilt geven, zodat je dit juweel, een van de kostbaarste in ons leven, mag ontvangen.

  Practische Informatie

  De cursus Diamond Body wordt aangeboden in de periode van oktober 2016 t/m maart 2017.                                                                                         

  Data: vrijdag 21 oktober, 18 november, 16 december, 20 januari, 17 februari en 17 maart 2017.

  Plaats: Centrum de Appel, Groesbeekseweg 428, Nijmegen

  Prijs: € 510,-. Voor minima en studenten: € 360, - Een betaling in twee delen is mogelijk.

  Als je niet voor de cursus als geheel wilt inschrijven bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de cursus tot de jaarwisseling (3 dagen). De prijs is dan € 270,-, resp. 195.- ( minima en student).

  Bankrekening: J. Bakker, NL11 INGB 0005 0111 33 o.v.v. Diamond Body

  Contact: Ko Bakker; e: ko_bakker@hetnet.nl  m: 06- 30254344 Diamond Logos: www.diamondlogos.nl