• Overzicht van trainingen

   

  De kunst van Inquiry

  Deze eendaagse workshop wordt meerdere keren in het jaar gegeven. Teacher is Ko Bakker. De prijs is 75 euro.

  Leven vanuit Essentie

  De cursus Leven vanuit wordt aangeboden in Nijmegen. De teachers zijn Ko Bakker en Hassan Elkadi. De cursus omvat zes Essenties, die steeds gedurende twee dagen aan de orde zijn. Prijs is 1020 euro (12 dagen). Voor studenten en minimuminkomen is reductie mogelijk. De cursus is ook voor een afzonderlijke Essentie te volgen. Dan is de prijs (twee dagen) 200 euro.


  Dimensies van Liefde

  De cursus Dimensies van Liefde wordt in Nijmegen aangeboden. Teacher is Ko Bakker. Deze cursus is het vervolg op Leven vanuit Essentie. Instappen tussentijds is mogelijk na overleg met de teacher.  In de cursus staat een bepaalde Essentie van Liefde gedurende twee dagen centraal. Een Essentie van Liefde kan ook afzonderlijk gevolgd worden. De prijs is 200 euro per twee dagen. 


  Voertuigen van Zijn

  De Voertuigen van Zijn vormen een vervolg op de Dimensies van Liefde. Deze retreats vinden plaats in Amsterdam. Teacher is Velusia van Horssen. Deze retreats zijn van zaterdag tot zondag aan het eind van de middag. Deze retreats worden in het Engels gegeven. Wanneer men vertrouwd is met de Diamond Logos teaching en/of de Diamant benadering is toegang mogelijk na overleg met de teacher. De prijs voor een retreat (vier dagdelen) is 220 euro.
  Deze cursussen worden nu ook in Nijmegen gegeven door Ko Bakker. Door Ko worden ze in het Nederlands gegeven.

   

  Retreats van Faisal Muqaddam

  Faisal Muqaddam geeft in 2017 twee retreats in Italie (Ameno). Hij geeft een retreat van vier dagen voor studenten die vertrouwd zijn met Leven vanuit Essentie en/of Dimensies van Liefde. In deze groep staan de Voertuigen van Zijn centraal. Daarnaast geeft Faisal Muqaddam in juni 2016 een Integration retreat van drie dagen voor mensen die meer dan vijf jaar student bij Diamond Logos zijn.