Teachers

Ko

Ko Bakker

Teacher en coördinator

Ko is teacher en coördinator van Diamond Logos Nederland. Hij biedt tevens individuele sessies aan. Ko heeft veel ervaring als psycholoog en bewustzijnstrainer. Hij heeft meer dan 30 jaar een praktijk als lichaamsgericht psychotherapeut en heeft veel ervaring in diepgaande veranderingsprocessen van individuen en groepen. Hij heeft zich lange tijd verdiept in Boeddhisme en studeert sinds 2003 bij Faisal Muqaddam. Ko inspireert mensen om in hun kracht te komen. Hij is ontwapenend en expressief, onorthodox en helder. Hij luistert achter de woorden en stimuleert mensen dieper contact te maken met hun innerlijk weten en hun eigenheid uit te drukken. Ko: ‘Belangrijke thema’s voor mij zijn persoonlijke kracht, contactvolheid en vitaliteit’.
ko_bakker@hetnet.nl
+31 (0) 6 30254344

Hassan

Hassan Elkadi

Teacher

Hassan ervaart het leven als een continue ontdekkingstocht waarin hij zichzelf steeds verder ontwikkelt en volop van het leven geniet in al zijn facetten. Zijn grootste passie ligt in het leven zelf, in het doorgronden ervan en in het ontdekken van de essentie. Het ontdekken van de essentie in zichzelf en de ander is wat hem voedt en vervult. Om hier meer vorm aan te geven heeft hij zichzelf succesvol geschoold en ontwikkeld als teacher en bewustzijnscoach. In 2010 heeft hij de opleiding bewustzijnstrainer afgerond en sindsdien is hij student bij Diamond Logos. Sinds 2016 is hij ook als teacher verbonden bij Diamond Logos.
Hij heeft vanuit eigen ervaring en persoonlijke groei ondervonden dat menselijk potentieel onbegrensder is en tot meer in staat is dan hij ooit heeft durven dromen. Zijn eigen ontwikkeling vormt de feitelijke grondslag van zijn werk als teacher en begeleider, en de theorie ondersteunt hem daar in.
Respect, betrokkenheid, integriteit en gelijkwaardigheid zijn kernwaarden in zijn teaching en begeleiding. Zijn stijl kenmerkt zich door helderheid, aandacht, vriendelijkheid, lichtheid en heel veel warmte.

+31 (0) 630568683
hassan@diamondheart-healing.nl.
www.diamondheart-healing.nl

Vedanta

Vedanta Aspioti

Senior Teacher

In Vedanta’s 30 plus years of experience in the therapeutic field, she has always been at the conjunction where psychotherapy and spirituality meet. Her journey has been one of discovering and teaching the mysteries of the Soul. After an out of body experience at the age of 18, Vedanta became a well-known medium in Greece and Germany. She then became a disciple of Osho in 1987 and a whole new dimension of channeling opened up for her, in which she used her psychic gift toward the healing of others.
Vedanta is trained in several therapeutic approaches such as Primal Therapy, Codependency Therapy, Voice Dialogue, Gestalt therapy and Body-Oriented Psychotherapy including the Bodynamic approach. She also trains psychotherapists and people from other healing professions in working with people with her own integrative approach in the Power of Light institute, of which she is the founder. In this training she teaches her unique perspective on channeling, therapy and spirituality, dedicated to the process of transformation and unfoldment of the human potential. In 1996, Vedanta survived an airplane crash in Australia and this incident became a real landmark on the path of transformation in her personal journey.
Vedanta has been in training with Faisal Muqaddam in the Diamond Logos Work since 1997 and is a senior teacher in the Diamond Logos field. She has been offering Essence work in Greece and Germany for many years.
Currently, she is living in Greece where she works as a therapist and a teacher, bringing the dimension of Essence into the world of therapy and channeling. Vedanta is the creator and holder of the Diamond Logos Academy Greece.
Vedanta is a mother of a beautiful daughter since 2003.

Rani

Rani Willems

Senior Teacher

Rani werkt sinds 1980 in het veld van psychologie en spiritualiteit.
Haar werk veranderde voortdurend van vorm daar het haar eigen ontwikkeling en evolutie spiegelde.
In 1998 ervaarde ze een grote ontwaking en gaf wereldwijd satsang.
Na enige jaren volgde een crash en geraakte ze in een diepe crisis.
Ze zocht naar een teaching die de totaliteit van Zijn omarmde en tot haar grote geluk stootte ze op de Diamond Logos.
Onmiddelijk werd zee en student van Faisal Muqaddam en het werd snel duidelijk dat deze teaching beantwoorde aan de vraag omtrent de totaliteit die haar al haar hele leven begeleidde.
Ze leefde 17 jaar in India en haar intensieve contact met de mystics Osho en Amma hebben een diepe stempel op haar en haar werk gezet.
De wijdreikte van haar innerlijke zowels als uiterlijke ervaringen maken haar tot een gekwalificeerde gids en lerares.
Ze onderricht het hele scala van de Diamond Logos teachings.
Haar focus is de integratie van de persoonlijkheid met met zijn , zodat we weer kunnen terugkeren naar onze natuurlijke staat van zijn en een bewust waarheidslievend mens zijn die volledig in zijn eigen licht staat.

Zelf zegt ze over dit werk: “Het is de dans van mijn hart en het lied van mijn ziel”.

Faisal

Faisal Muqaddam

Founder

Faisal is de grondlegger van het Diamond Logos pad. Hij geeft les in de V.S. sinds 1981, en leidt retreats in Europa sinds 1997.
Faisal Muqaddam is geboren in Koeweit in 1946. In de V.S. is hij opgeleid als reichiaans therapeut bij dr.Philip Curcuruto. Hij studeerde daar ook bij diverse zeer gerespecteerde teachers zoals Tarthang Tulku Rinpoche en dr. Claudio Naranjo. In het Midden-Oosten heeft hij bij diverse soefi-meesters gestudeerd Hij heeft een visie ontwikkeld waarin deze invloeden uit het oosten en het westen geintegreerd zijn.