• Teachers

 • Faisal Muqaddam

  Senior Teacher

  Faisal is de grondlegger van het Diamond Logos pad. Hij geeft les in de V.S. sinds 1981, en leidt retreats in Europa sinds 1997. 

  Faisal Muqaddam is geboren in Koeweit  in 1946. In de V.S. is hij opgeleid als reichiaans therapeut bij dr.Philip Curcuruto. Hij studeerde daar ook bij diverse zeer gerespecteerde teachers zoals Tarthang Tulku Rinpoche  en dr. Claudio Naranjo. In het Midden-Oosten heeft hij bij diverse soefi-meesters gestudeerd Hij heeft een visie ontwikkeld waarin deze invloeden uit het oosten en het westen geintegreerd zijn.

 • Velusia van Horssen

  Senior Teacher

  Velusia heeft veel ervaring  met dieptepsychologie en spirituele ontplooiing. Sinds 1981 deelt zij als teacher haar ervaringen middels trainingen, open groepen en individuele sessies. Vanuit haar interesse in een spiritualiteit, die zich verbindt met  therapeutische vaardigheden kwam ze in 1998 in contact met het Diamond Logos werk. Haar teaching is gericht op het waarnemen, ervaren en integreren van Essentie.
  Velusia zegt over het Werk: "Ik ben deze enorme hoeveelheid kennis ten zeerste gaan waarderen. Het is rijk en persoonlijk, en in de praktijk is het precies, duidelijk en vriendelijk. Het is een leidsnoer en een zegen in mijn leven en ik vind het een eer om aanwezig te zijn bij de ontvouwing van de eigen persoonlijke Essentie van wie dan ook.“ 

  Mensen starten hun zoektocht naar innerlijke leiding vanuit verschillende plekken. Door haar ervaring en kennis van de essentiële gebieden is Velusia in staat om ieder te ontmoeten in zijn of haar uniekheid, en ze doet dat vanuit haar wijsheid en haar hart.
  Velusia is Senior teacher in het Diamond Logos werk voor Nederland, Denemarken en Noorwegen. Momenteel begeleidt zij de Diamond Logos teachers-in-opleiding in Denemarken en Nederland. Zij verzorgt als teacher het volledige scala aan cursussen in Essentie en biedt  ook individuele sessies aan deelnemers. 

 • Ko Bakker

  Teacher

  Ko is docent in de workshops ‘Leven vanuit Essentie’ en ‘Dimensies van Liefde’ en biedt tevens individuele sessies. Hij is coördinator van Diamond Logos Nederland. Ko heeft veel ervaring als psycholoog en bewustzijnstrainer. Hij heeft meer dan 30 jaar een praktijk als lichaamsgericht psychotherapeut en heeft veel ervaring in diepgaande veranderingsprocessen van individuen en groepen. Hij heeft zich lange tijd verdiept in Boeddhisme en studeert sinds 2003 bij Faisal Muqaddam. Ko inspireert mensen om in hun kracht te komen. Hij is ontwapenend en expressief, onorthodox en helder. Hij luistert achter de woorden en stimuleert mensen dieper contact te maken met hun innerlijk weten en hun eigenheid uit te drukken. Ko: ‘Belangrijke thema’s voor mij zijn persoonlijke kracht, contactvolheid en vitaliteit’.

  ko@diamondlogos.nl

  +31 (0) 6 30254344

 • Evelien Plattel-van Os

  Teacher

  Evelien heeft een rijke achtergrond in het onderzoeken van innerlijke groei, meditatie en menselijke pysche.

  Getraind in dramatherapie, coaching en training, werkt ze als trainer, coach en trainingsacteur met liefde en met als doel mensen te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Ze is jaren bij Osho geweest. In 2004 ontmoette ze Faisal en werd zijn student.

  Evelien biedt het Diamond Logos werk aan in Nederland, waar ze op het platteland leeft.

  Met werkelijke interesse  en onvoorwaardelijk acceptatie van wat er zich ontvouwt, nodigt ze clienten uit om hun eigen antwoorden te vinden.

  Authentiek,  zonder te oordelen en gemakkelijk toegankelijk.

  evelien@diamondlogos.nl

  +31 (0) 612885223

 • Hassan Elkadi

  Teacher

  Hassan ervaart het leven als een continue ontdekkingstocht waarin hij zichzelf steeds verder ontwikkelt en volop van het leven geniet in al zijn facetten. Zijn grootste passie ligt in het leven zelf, in het doorgronden ervan en in het ontdekken van de essentie. Het ontdekken van de essentie in zichzelf en de ander is wat hem voedt en vervult. Om hier meer vorm aan te geven heeft hij zichzelf succesvol geschoold en ontwikkeld als teacher en bewustzijnscoach. In 2010 heeft hij de opleiding bewustzijnscoach afgerond en sindsdien is hij student bij Diamond Logos.

  Hij heeft vanuit eigen ervaring en persoonlijke groei ondervonden dat menselijk potentieel onbegrensder is en tot meer in staat is dan hij ooit heeft durven dromen. Zijn eigen ontwikkeling vormt de feitelijke grondslag van zijn werk als teacher en begeleider, en de theorie ondersteunt hem daar in.

  Respect, betrokkenheid, integriteit en gelijkwaardigheid zijn kernwaarden in zijn teaching en begeleiding. Zijn stijl kenmerkt zich door helderheid, aandacht, vriendelijkheid, lichtheid en heel veel warmte.

  hassan@diamondlogos.nl

  +31 (0) 630568683