Diamant bewustzijn

Cursus: Objectief bewustzijn en innerlijke leiding

Diamantbewustzijn is het voertuig van objectief bewustzijn en de Essentie van innerlijke Leiding. Het omvat precisie, objectiviteit, direct weten, openbaring en articulatie.

Wanneer we afstemmen op dit Diamantbewustzijn, dan raakt elk deel van ons bestaan doordrongen van levendigheid, frisheid, alertheid, elegantie, schittering, stralende helderheid en gratie. Ons hele leven raakt gevuld met intelligentie, leiding en essentiële rijkdom dat zijn weerga niet kent.

Het is de bron van de Diamond Logos leringen en het kompas dat ons leidt in het ontdekken en het leven van onze essentiële kwaliteiten en ons essentiële Zelf.

Zonder ons Diamantbewustzijn ontvouwt ons leven zich binnen de nauwe banden van ons ego, blijven we onbewust gevangen in patronen en dromen van ons ego. We leiden dan een leven van verwarring, slaap en diepe zielsarmoede.

Met ons Diamantbewustzijn worden wij met zekerheid en gratie geleid naar een essentieel leven van voortdurende ontdekking van ons menselijk potentieel.

Met deze Innerlijke Gids krijgt ons leven een nieuw perspectief, een nieuwe kijk.


Praktische informatie

Data: vrijdag 6 september; 18 oktober; 15 november; 20 december , 24 januari en 21 februari 2025

Plaats: de Vuurvlieg, Tweede Oude Heselaan 179a, Nijmegen

Docenten: Ko Bakker, Hassan Elkadi

Prijs:  570 euro voor 6 dagen. Voor studenten en mensen met een minimuminkomen is het € 390,-. Voor deelnemers die al eerder de cursus hebben gedaan is het € 330,-.

Open voor nieuwe deelnemers

Aanmelden: Via het contactformulier of per mail:  ko_bakker@hetnet.nl